Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Medarbejderne ApS

Medarbejderne ApS hjælper virksomheder indenfor vikar og rekruttering i hele landet.

Vil du ansætte rigtigt første gang? Og skabe et godt samarbejde flere år frem?

Medarbejderne ApS har eksisteret siden 2005 og har udover kontoret i Ringsted 10 kontorer spredt ud over landet. Med kontorer i hele landet garanterer de dedikerede konsulenter, at de har kendskab til de forskellige lokalområder. Medarbejderne er til for at skabe det rette match imellem en virksomhed og en kandidat. 

 

Rekruttering

Medarbejderne er til for at skabe det rette match imellem en virksomhed og en kandidat og de tilbyder rekrutteringshjælp fra start til slut inden for blandt andet:

  • Professionel screening af kandidater
  • Samtaler hvor de vurderer et match ud fra faglighed og personlighed
  • Minimum én referencetagning
  • Personlighedstest der:
    • understøtter kompetenceforståelsen
    • viser, hvilke særlige styrker kandidaten kommer med, og hvor virksomheden skal være opmærksom på at støtte op
  • I deres præsentation af kandidaten, kan virksomhederne også få vejledning til, hvordan de sikrer den bedste kommunikation til kandidaten
  • Mulighed for at deltage ved fx 3. måneders samtale for at understøtte det fortsatte gode samarbejde.

 

Dialog og den nære relation

De lever af at knytte kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager ved at besøge deres kunder, virksomhederne og tale med chefen, lederen og kollegaen. Ligesom de har en personlig samtale med kandidaten, hvor der er tid og plads til at komme rundt om hele mennesket.

Med afsæt i ovenstående driver Medarbejderne ApS en veldrevet og ordentlig virksomhed med medarbejdere, der alle er fagligt og menneskeligt kompetente.

I Medarbejderne er de store nok til at have erfaringen og de rette kompetencer og nærværende til at have kunden i centrum. De har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Kontakt Medarbejderne ApS

Søgade 16, 4100 Ringsted

Regionschef Marie-Louise Achton-Lyng
Tlf. 2523 4619
Mail: mac@medarbejderne.dk 

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Frederikssund, chefkonsulent Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv.

Tlf. 2679 1068
Mail: pk@frederikssunderhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.