Spring navigationen over og gå direkte til indhold

U/Nord

U/NORD har ungdomsuddannelser i Nordsjælland og Nordkøbenhavn. U/Nord favner de unge fra 10. klasse over gymnasier og erhvervsuddannelser til de unge voksne og voksne som vil i gang med en uddannelse.

U/NORD har ungdomsuddannelser i Nordsjælland og Nordkøbenhavn. U/Nord favner de unge fra 10. klasse over gymnasier og erhvervsuddannelser til de unge voksne og voksne som vil i gang med en uddannelse. U/NORD har et stort kursuscenter, der bringer ambitiøse medarbejdere og ledige videre i deres karriere.

U/NORD har stor erfaring med at tilbyde kundetilpassede uddannelsesforløb, der er skræddersyet til den enkelte virksomheds individuelle ønsker og behov. De tilrettelægger og gennemfører også kurser, workshops, foredrag og korte informationsmøder, designet ud fra jeres behov og ønsker. I kan selv vælge tid og sted - alle deres kurser eller workshops kan afholdes i deres lokaler, i jeres virksomhed eller på et ønsket kursussted i Danmark.

Hvis jobsøgende kandidater har ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, kan I frit vælge vælge U/Nord. Alle deres uddannelsesforløb findes på positivlisten.

U/Nord finder du i: Frederikssund, Hillerød, Lyngby og Helsingør. Se mere på deres hjemmeside.

Kontakt U/Nord

Lisa Raagaard Engvej Hansen
Tlf. 4025 8644
Mail: lreh@unord.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Frederikssund, chefkonsulent Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv.

Tlf. 2679 1068
Mail: pk@frederikssunderhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.