Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Få hjælp hos din kommune

ArbejdskraftAlliancen er en alliance og et partnerskab mellem lokale erhvervsservices i 8 forskellige kommuner, samt Region Sjælland. ArbejdskraftAlliancen er sat i verden for at tilbyde gratis hjælp og vejledning til virksomheder om tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed. Alle virksomheder kan gøre brug af ArbejdskraftAlliancens kompetencer, hvis din virksomhed har hjemme i en af nedenstående kommuner.

Faxe Kommune

I Faxe Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Frederikssund Kommune

I Frederikssund Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Holbæk Kommune

I Holbæk Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Kalundborg Kommune

I Kalundborg Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Næstved Kommune

I Næstved Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Ringsted Kommune

I Ringsted Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Roskilde Kommune

I Roskilde Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.

Stevns Kommune

I Stevns Kommune kan du få hjælp til tiltrækning og rekruttering af ny arbejdskraft, adgang til praktikanter og studiemedarbejdere, videreuddannelse og opkvalificering af medarbejdere samt udvikling af medarbejdertilknytning til din virksomhed.