Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ArbejdskraftAlliancen i Ringsted Kommune

I Ringsted Kommune hører ArbejdskraftAlliancen ind under Ringsted Erhverv.

Alle virksomheder, der har et cvr-nummer som hører til i Ringsted Kommune, kan henvende sig til ArbejdskraftAlliance-konsulenterne i Ringsted Erhverv og få vejledning. Det kræver ikke medlemskab – al vejledning er gratis, uvildig og fortrolig!

Du kan kontakte os telefonisk for at få vejledning, men du er også velkommen til at booke et møde, så vi har god tid til sparring om lige netop din virksomheds udfordringer med henblik på rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af dine ansatte eller tilknytning af medarbejderstaben.

 

Har du brug for overblik og lokale aktører?

Vi har samlet kontaktoplysninger og relevante informationer på alle aktører indenfor både tiltrækning og rekruttering, studerende og praktikanter, videreuddannelse og opkvalificering, samt tilknytning af medarbejdere.

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING

STUDERENDE OG PRAKTIKANTER

VIDEREUDDANNELSE OG OPKVALIFICERING

TILKNYTNING AF MEDARBEJDERE

Thomas Nederland

Erhvervskonsulent hos Ringsted Erhverv og lokal samarbejdspartner hos ArbejdskraftAlliancen.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis hjælp og vejledning til rekruttering, efter- og videreuddannelse, elever, praktikanter og samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og sikrer, at du kommer helt i mål med de medarbejdere eller kompetencer du har brug for.