Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Projektstøtte og tilskudsmidler

Der findes mange støtte- og tilskudsmidler til gavn for sjællandske virksomheder inden for arbejdskraft og rekruttering.

Her på siden finder du en oversigt over relevante tilskud og programmer hos Erhvervshus Sjælland, der er tæt samarbejdspartner med ArbejdskraftAlliancen.

 

Det kan f.eks. være støtte eller tilskud til:

  • Strategi, HR og ledelse
  • Ansættelse af ny medarbejder
  • Opkvalificering af nuværende medarbejdere
  • Øge trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen
  • Og meget mere

Få sparring om mulighederne og hjælp til at søge gennem Erhvervshus Sjælland.

SMV:Vækstpilot

Tilskud til ansættelse af ny medarbejdere

Står du med en eller flere udviklingsopgaver og har brug for nye kompetencer i virksomheden? Så er SMV:Vækstpilot lige noget for dig! En vækstpilot kan fx løse udviklingsopgaver inden for bæredygtighed, markedsføring, procesoptimering, produktudvikling og meget mere.

Gennem puljen kan du få 50 % tilskud til lønomkostninger i op til seks måneder til ansættelse af en vækstpilot. Tilskuddet er på max. 15.000 kr. pr. Måned, og vækstpiloten skal være ansat minimum 25 timer om ugen.

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

SMV:PRO

Tilskud til rådgivning om strategisk arbejde

Brug for hjælp til at udvikle din virksomhed på strategisk niveau? SMV:PRO kan bl.a. hjælpe dig med at lægge den strategiske linje inden for HR og ledelse. Gennem SMV:PRO kan du få du 50 % tilskud til en professionel rådgiver, som guider dig sikkert frem mod dine mål.

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

SMV:Digital

Tilskud til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer

Mangler du eller dine medabejdere kompetencer til at sikre virksomhedens digitale udvikling? SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan bl.a. kan søge tilskud til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

SMV:Grønne Kompetencer

Tilskud til kompetenceudvikling inden for bæredygtighed

Gennem SMV:Grønne Kompetencer kan du få op til 60.000 kr. i tilskud til et kompetenceudviklingsforløb med en rådgiver, som tager afsæt i lige præcis din virksomheds situation og specifikke ind i nye kompetencer inden for grøn omstilling.

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

Attraktive Arbejdspladser 

Programforløb med fokus på trivsel og arbejdsglæde

Attraktive Arbejdspladser er et forløb for dig, som gerne vil arbejde målrettet med trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Gennem forløbet får du en kortlægning af trivselsstatus ved forløbets start, midtvejs og til slut, rådgivning fra trivsels- og arbejdsmiljøkonsulenter, som laver en skræddersyet plan sammen med dig og alle relevante værktøjer og løbende sparring til at flytte udviklingen.

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

Læs mere om de forskellige muligheder for projektstøtte og tilskudsmidler på Erhvervshus Sjællands hjemmeside.

Find lokal konsulent

Find kontaktinformationer på din lokale ArbejdskraftAlliance-konsulent.

SE OGSÅ...

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland tilbyder gratis, fortrolig og uvildig sparring til virksomheder, som skal være med til at udvikle og styrke deres forretning.

Det kan f.eks. være inden for kvalificeret arbejdskraft, bæredygtighed, eksport, digitalisering, strategi og meget mere.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

FÅ HJÆLP

Kontakt ArbejdskraftAlliancen!

Du er altid velkommen til at kontakte ArbejdskraftAlliancen i det område, hvor du driver virksomhed.