Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ArbejdskraftAlliancen i Roskilde Kommune

I Roskilde Kommune hører ArbejdskraftAlliancen ind under Erhvervsforum Roskilde.

Alle virksomheder med et CVR-nummer inden for Roskilde Kommune kan henvende sig til vores konsulent i ArbejdskraftAlliancen hos Erhvervsforum Roskilde og få vejledning. Der er ingen krav om medlemskab for at benytte vores service - al vejledning er gratis, objektiv og fortrolig! Du er velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail for vejledning. Vi tilbyder også muligheden for møder enten på vores kontor eller et sted efter dit valg.

Vigtigst af alt er, at vi er her for at støtte dig med værktøjer og kontakter, der kan hjælpe og vejlede dig i din virksomheds udfordringer. Uanset om det drejer sig om rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af eksisterende personale eller udvidelse af din medarbejderstab, så står vi klar til at hjælpe.

 

Har du brug for overblik og lokale aktører?

Vi har samlet kontaktoplysninger og relevante informationer på alle aktører indenfor både tiltrækning og rekruttering, studerende og praktikanter, videreuddannelse og opkvalificering, samt tilknytning af medarbejdere.

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING

STUDERENDE OG PRAKTIKANTER

VIDEREUDDANNELSE OG OPKVALIFICERING

TILKNYTNING AF MEDARBEJDERE

Jeanette Andersen

Erhvervs- og netværkskonsulent hos Erhvervsforum Roskilde og lokal samarbejdspartner hos ArbejdskraftAlliancen.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis hjælp og vejledning til rekruttering, efter- og videreuddannelse, elever, praktikanter og samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og sikrer, at du kommer helt i mål med de medarbejdere eller kompetencer du har brug for.