Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Tilknytning af medarbejdere

I en fremtid hvor medarbejdere bliver en knap ressource bliver det i stigende grad vigtigt som virksomhed at arbejde målrettet og bevidst med at knytte sine eksisterende medarbejdere til virksomheden.

Brug ArbejdskraftAlliancen som sparringspartner til at øge medarbejdertilknytningen

Der er mange elementer, der spiller ind i forhold til om dine medarbejdere trives i deres job og knytter sig til din virksomhed – og ja måske endda bliver ambassadører for den! Hvis der er knaphed om arbejdskraften bliver det mere fristende at skifte job. Andre arbejdsgivere står måske på spring med en højere løn, et mere spændende jobindhold eller attraktive medarbejderfordele. Men et strategisk fokus på en medarbejderpolitik kan hjælpe din virksomhed med tilknytningen af medarbejdere.

Og her kan ArbejdskraftAlliancen være en kvalificeret sparringspartner. Og vores konsulter giver dig gratis råd og dåd samt hjælper med at finde netop de private rådgivere, der kan gøre en forskel for dit firma.

 

3 afgørende hacks

Great Place To Work, der rådgiver og certificerer virksomheder med en god medarbejdertrivsel har peget på 3 afgørende hacks for at fastholde dine medarbejdere:

  1. Skab stolthed blandt medarbejderne
  2. Gør arbejdet meningsfuldt for medarbejderne
  3. Styrk forbindelse mellem medarbejder og arbejdsplads

 

Hvilken knap skal jeg dreje på?

Brug ArbejdskraftAlliancens konsulenter til at sparre om, hvilke knapper, der er de rigtige at dreje på for din virksomhed i processen med at formulere en HR-strategi, der både knytter dine nuværende medarbejdere til din virksomhed, men som også bidrager til at potentielle medarbejdere opdage din virksomhed og ønsker at arbejde for. Der er nemlig mange mulige knapper at dreje på.

 

Vi kan hjælpe med:

Arbejd målrettet og strategisk med tilknytning

Læs mere om at arbejde målrettet og strategisk med tilknytning og find aktører i de enkelte kommuner.

Støttemuligheder

Læs mere om støttemulighed og find aktører i de enkelte kommuner.

Hjælp ifm. syge medarbejdere

Læs mere om hjælp ifm. syge medarbejdere og find aktører i de enkelte kommuner.

Find lokal konsulent

Find kontaktinformationer på din lokale ArbejdskraftAlliance-konsulent.

SE OGSÅ...

Tiltrækning og rekruttering

Læs mere om tiltrækning og rekruttering, hvor vi kan hjælpe med ordinær ansættelse af medarbejdere, flexjob, løntilskud og andre ordninger, virksomhedspraktik, vikarer, udenlandsk arbejdskraft, småjobs og virksomhedsrevalidering.

Studerende og praktikanter

Læs mere om studerende og praktikanter, hvor vi kan hjælpe med praktikanter, elever og lærlinge, voksenlærlinge, projektsamarbejde, studiejobs, forskersamarbejde og samarbejde med grundskolen.

Videreuddannelse og opkvalificering

Læs mere om videreuddannelse og opkvalificering, hvor vi kan hjælpe med efteruddannelse og tilskud, almen efteruddannelse, integration af medarbejdere og opkvalificering ved ansættelse.

FÅ HJÆLP

Kontakt ArbejdskraftAlliancen!

Du er altid velkommen til at kontakte ArbejdskraftAlliancen i det område, hvor du driver virksomhed.