Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ArbejdskraftAlliancen i Stevns Kommune

I Stevns Kommune hører ArbejdskraftAlliancen ind under Stevns Erhverv.

Alle virksomheder, der har et cvr-nummer i Stevns kommune, kan henvende sig til ArbejdskraftAlliance-konsulenten i Stevns Erhverv og få vejledning. Det kræver ikke noget medlemskab at gøre brug af vores service – al vejledning er gratis, uvildig og fortrolig!

Kontakt rigtig gerne vores konsulent for vejledning. Ring til os eller book et møde med Peter Bisgaard i Stevns Erhvervs historiske lokaler. Vi sætter altid god tid af til sparring, så vi kan komme i dybden med lige netop din virksomheds udfordringer. Det gælder uanset om du skal have hjælp med rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af dine ansatte eller tilknytning af medarbejderstaben. 

 

Har du brug for overblik og lokale aktører?

Vi har samlet kontaktoplysninger og relevante informationer på alle aktører indenfor både tiltrækning og rekruttering, studerende og praktikanter, videreuddannelse og opkvalificering, samt tilknytning af medarbejdere.

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING

STUDERENDE OG PRAKTIKANTER

VIDEREUDDANNELSE OG OPKVALIFICERING

TILKNYTNING AF MEDARBEJDERE

Peter Bisgaard

Forretningsudvikler hos Stevns Erhverv og lokal samarbejdspartner hos ArbejdskraftAlliancen.

Foto af fotograf Christian Lindgren

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis hjælp og vejledning til rekruttering, efter- og videreuddannelse, elever, praktikanter og samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og sikrer, at du kommer helt i mål med de medarbejdere eller kompetencer du har brug for.