Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ArbejdskraftAlliancen i Holbæk Kommune

I Holbæk Kommune hører ArbejdskraftAlliancen ind under Holbæk Erhvervsforum.

Alle virksomheder, der har et cvr-nummer beliggende i Holbæk Kommune, kan henvende sig til ArbejdskraftAlliance-konsulenten i Holbæk Erhvervsforum og få vejledning. Det kræver ikke noget medlemskab at gøre brug af vores services – al vejledning er gratis, uvildig og fortrolig!

Du kan altid kontakte os telefonisk for vejledning, men du er også velkommen til at booke et møde hos os i Holbæk Erhvervsforums lokaler, så vi har god tid til sparring om lige netop din virksomheds udfordringer med henblik på rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af dine ansatte eller tilknytning af medarbejderstaben.

 

Har du brug for overblik og lokale aktører?

Vi har samlet kontaktoplysninger og relevante informationer på alle aktører indenfor både tiltrækning og rekruttering, studerende og praktikanter, videreuddannelse og opkvalificering, samt tilknytning af medarbejdere.

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING

STUDERENDE OG PRAKTIKANTER

VIDEREUDDANNELSE OG OPKVALIFICERING

TILKNYTNING AF MEDARBEJDERE

Niels Nielsen

Erhvervskonsulent hos Holbæk Erhvervsforum og lokal samarbejdspartner hos ArbejdskraftAlliancen.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis hjælp og vejledning til rekruttering, efter- og videreuddannelse, elever, praktikanter og samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og sikrer, at du kommer helt i mål med de medarbejdere eller kompetencer du har brug for.