Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Om ArbejdskraftAlliancen

Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft.

ArbejdskraftAlliancen blev etableret i år 2018, med det formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning om tiltrækning, udvikling og tilknytning af medarbejdere.

Gennem ArbejdskraftAlliancen kan virksomheder få overblik og hjælp til at finde relevante løsninger og samarbejdsmuligheder hos uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, rekrutterings- og vikarbureauer, A-kasser, jobcentre mv.

ArbejdskraftAlliancen er målrettet virksomheder i Faxe, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Roskilde, Stevns ,Frederikssund og Næstved. ArbejdskraftAlliancen er medfinansieret af Region Sjælland og har et tæt samarbejde med Erhvervshus Sjælland.  

 

Et bredt samarbejde

ArbejdskraftAlliancen består af et etableret netværk med mere end 40 offentlige og private aktører.

Samarbejdet rummer det kommunale jobcenter, private rekrutteringsbureauer, regionens uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer og offentligt støttede kampagnetilbud.

Se vores mange samarbejdspartnere.

 

Derfor skal du bruge ArbejdskraftAlliancen

Det unikke ved ArbejdskraftAlliancen er ikke de mange partnere eller netværket. Det er derimod den håndholdte konsulentassistance, der kender alle tilbuddene og kan gå i direkte dialog med virksomhederne om hvilke tilbud, der kan matche virksomhedernes behov bedst. Konsulenten skaber kontakten til de mest relevante tilbud, etablerer introduktionsforløb og følger op på forløbet sammen med virksomheden.

Som virksomhedsejer eller HR-ansat får du dermed adgang til gratis sparring og vejledning, samt hjælpe til at finde relevante tilbud og samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte projektleder Dennis Lisner Thyssen.

SE OGSÅ...

Få hjælp til

Se og find information om alt det Arbejdskraftalliancen kan hjælpe dig med.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.