Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ArbejdskraftAlliancen i Kalundborg Kommune

I Kalundborg Kommune hører ArbejdskraftAlliancen ind under Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Alle virksomheder, der har et cvr-nummer i Kalundborg Kommune, kan henvende sig til ArbejdskraftAlliance-konsulenten hos Kalundborgegnens Erhvervsråd og få vejledning. Det kræver ikke noget medlemskab at gøre brug af vores services – al vejledning er gratis, uvildig og fortrolig!

Du kan altid kontakte os telefonisk for vejledning, men du er også velkommen til at booke et møde med, så vi har god tid til sparring om lige netop din virksomheds udfordringer med rekruttering af medarbejdere, studerende eller praktikanter, opkvalificering af dine ansatte eller tilknytning af medarbejderne.

 

Har du brug for overblik og lokale aktører?

Vi har samlet kontaktoplysninger og relevante informationer på alle aktører indenfor både tiltrækning og rekruttering, studerende og praktikanter, videreuddannelse og opkvalificering, samt tilknytning af medarbejdere.

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING

STUDERENDE OG PRAKTIKANTER

VIDEREUDDANNELSE OG OPKVALIFICERING

TILKNYTNING AF MEDARBEJDERE

Rasmus Keinicke

Chefkonsulent hos Kalundborgegnens Erhvervsråd og lokal samarbejdspartner hos ArbejdskraftAlliancen.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis hjælp og vejledning til rekruttering, efter- og videreuddannelse, elever, praktikanter og samarbejde med uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at afklare dine behov og sikrer, at du kommer helt i mål med de medarbejdere eller kompetencer du har brug for.