Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Videreuddannelse og opkvalificering

Har du behov for at videreuddanne og opkvalificere dine medarbejdere kan ArbejdskraftAlliancen hjælpe dig med at finde de rette uddannelsessteder, der matcher lige præcis de behov som din virksomhed. Kontakt vores konsulenter for en snak – vores vejledning med hensyn til videreuddannelse og opkvalificering er gratis!

Hvordan kan ArbejdskraftAlliancen hjælpe med videreuddannelse og opkvalificering af dine medarbejdere?

ArbejdskraftAlliancen har en række konsulenter som kender til uddannelsesmulighederne i både det område, hvor du driver virksomhed, men også i resten af landet. Vi kan hjælpe med videreuddannelse af din eksisterende medarbejderstab eller ved ønsket om opkvalificering i forbindelse med ansættelse af medarbejdere.

På baggrund af en snak, vil vores konsulenter således kunne hjælpe dig med at finde de rette uddannelsesinstitutioner og de retter kurser i forhold til de krav og forventninger, som din virksomhed har og så det passer ind i din virksomheds arbejdsplan.

Vi har kontakt til uddannelsesinstitutionerne. Vi kan henvise dig til, hvem du skal gribe fat eller vi kan være dem der formidler kontakten på dine vegne. Vi kender uddannelsesaktørerne i dit område, men vi ved også, hvis der er institutioner andre steder i Danmark, som tilbyder, lige netop det du søger. Og ikke mindst vi kan være behjælpelige både med at finde eksisterende uddannelsestilbud eller være med til sammen med uddannelsesinstitutionerne at skræddersy uddannelsestilbud, der matcher dét, som din virksomhed søger. Med andre ord: ArbejdskraftAlliancen gør det nemmere for dig som virksomhed at finde de rette samarbejdspartnere blandt udbuddet af uddannelsesaktører.

 

Støttemuligheder til videreuddannelse og opkvalificering

Hvad mange virksomheder ikke er opmærksomme på er, at der findes muligheder for at søge støttemidler og -puljer til videreuddannelse og opkvalificering af sin medarbejderstab. Måske findes der en pulje, matcher din virksomheds behov?

ArbejdskraftAlliancens konsulenter har overblik over, hvilke aktuelle støttemidler- og puljer der findes og hvilke krav der skal opfyldes for at kunne søge dem. Vi kan også vejlede med hensyn til, hvordan man bedst udformer en ansøgning til disse puljer.

 

Vi kan hjælpe med:

Efteruddannelse og tilskud

Læs mere om efteruddannelse og tilskud og find aktører i de enkelte kommuner.

Almen efteruddannelse

Læs mere om almen efteruddannelse og find aktører i de enkelte kommuner.

Udenlandsk arbejdskraft

Læs mere om udenlandsk arbejdskraft og find aktører i de enkelte kommuner.

Opkvalificering af nyansat medarbejder

Læs mere om opkvalificering af nyansat medarbejder og find aktører i de enkelte kommuner.

Find lokal konsulent

Find kontaktinformationer på din lokale ArbejdskraftAlliance-konsulent.

SE OGSÅ...

Tiltrækning og rekruttering

Læs mere om tiltrækning og rekruttering, hvor vi kan hjælpe med ordinær ansættelse af medarbejdere, flexjob, løntilskud og andre ordninger, virksomhedspraktik, vikarer, udenlandsk arbejdskraft, småjobs og virksomhedsrevalidering.

Studerende og praktikanter

Læs mere om studerende og praktikanter, hvor vi kan hjælpe med praktikanter, elever og lærlinge, voksenlærlinge, projektsamarbejde, studiejobs, forskersamarbejde og samarbejde med grundskolen.

Tilknytning af medarbejdere

Læs mere om at arbejde målrettet og strategisk med tilknytning, hvilke støttemuligheder der finde og om hjælp ifm. syge medarbejdere.

FÅ HJÆLP

Kontakt ArbejdskraftAlliancen!

Du er altid velkommen til at kontakte ArbejdskraftAlliancen i det område, hvor du driver virksomhed.