Spring navigationen over og gå direkte til indhold

FirmaPlus

FirmaPlus er en landsdækkende HR-konsulentvirksomhed, som blev stiftet i 2010 af Hans Ussing.

Virksomheden består i dag af adskillige partnere fordelt over hele landet.

De har stor erfaring med og viden om 50+ aldersgruppen. Samtlige konsulenter repræsenterer målgruppen 50+ og har personlig erfaring med at være midt i livet og jobsøgende.

I FirmaPlus opererer de med et begreb ”FirmaPlus 50+ mindset”. Det betyder, at de har fokus på, hvad der typisk rører sig i et 50+ mindset i forbindelse med tilknytningen til arbejdsmarkedet. De skaber værdi for din virksomhed ved at styrke både tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft med fokus på 50+.

 

50+ fastholdelse

Firma Plus er blandt de første, som har udviklet projektet: ”55+ Fastholdelse og udvikling” og gennemført det for flere virksomheder.

Projektet er et kursusforløb for ledere og deres 55+ medarbejdere. Projektet styrker medarbejdernes viden om dem selv som 55+’ere. Det giver inspiration til at fastholde og udvikle sig på arbejdspladsen, så man bliver mere attraktiv nu og i fremtiden. Desuden giver projektet både ledelse og medarbejdere større indsigt i deres kompetencer, så der skabes mere arbejdsglæde og mindre stress på arbejdspladsen.

I FirmaPlus har de fokus på at skabe bedre arbejdsforhold for 50+ og 55+ både som jobsøgende og på arbejdspladserne, og tilbyder således:

  • 50+ Inspiration til Ledelsen om 50+’erne og 50+ Mindset
  • 50+ Rekruttering – fastansættelse – projektansættelse og/eller interim
  • 50+ og 55+ Fastholdelse og Udvikling – kurser for ledere og medarbejdere
  • 55+ Visuel medarbejdersamtaler (MUS)

Læs mere på deres hjemmeside.

Kontakt FirmaPlus

Nymøllevej 50, 2800 Kongens Lyngby

Virksomhedsleder og Partner Hans Ussing
Tlf. 2678 2845
Mail: hu@firmaplus.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Faxe, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Business Faxe.

Tlf. 6137 9423
Mail: pf@businessfaxe.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.