Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Senior Erhverv Sydsjælland

Senior Erhverv Sydsjælland er et netværk af aktive, motiverede og erfarne jobsøgende personer, som brænder for at hjælpe din virksomhed videre med at skabe succes.

Formidling af netværkets medlemmer er gratis for din virksomhed. Du aftaler ansættelsesvilkår direkte med den ønskede kandidat. Det kan være på fuldtid, deltid eller afgrænsede perioder.

Senior Erhverv Sydsjælland er et netværk af aktive, motiverede og erfarne jobsøgende personer, som brænder for at hjælpe din virksomhed videre med at skabe succes.

 

50+ medlemmerne står for bl.a:

  • Ansvarsbevidsthed
  • Stabilitet
  • Fleksibilitet
  • Omstillings- og tilpasningsevne
  • Hurtig tiltræden
  • Erfaring og kompetencer 
  • Kreativitet
  • Lavt fravær og f.eks. ingen børns sygedage

 

Senior Erhverv Sydsjælland har medlemmer med kompetencer fra mange forskellige brancher, jobfunktioner og uddannelser. Og de arbejder gerne på et andet niveau end i tidligere job for at yde den bedste indsats i netop din virksomhed. Netværkets medlemmer er kendetegnede ved hurtigt at kunne sætte sig ind i nye problemstillinger i kraft af erfaringer og kompetencer.

En ny medarbejder fra Senior Erhverv Sydsjælland kommer med en bred værktøjskasse fyldt med løsninger og kreativitet. Netværkets medlemmer kommer typisk fra Næstved, Ringsted, Faxe og Vordingborg. Senior Erhverv Sydsjælland samarbejder med 21 andre Senior Erhverv fra hele Danmark. Du kan således finde medlemmer til aktiviteter i hele Danmark i netværkets CV-database.

 

Om Senior Erhverv Sydsjælland

Cirka halvdelen af Senior Erhvervs medlemmer kommer i fast job hvert år, og der kommer hele tiden nye kandidater til med mange forskellige kompetencer.

I Senior Erhverv Sydsjælland vedligeholder og udvikler de dagligt deres medlemmers kompetencer inden for administration, kontor, økonomi, markedsføring, opsøgende salg m.v. Kontakt Senior Erhverv Sydsjælland for en uforpligtende udveksling af nye muligheder, når din virksomhed får brug for nye kvalificerede medarbejdere.

Kontakt Senior Erhverv Sydsjælland

Militærsvinget 13, 4700 Næstved

Tlf. 5577 4568
Mail: ssj@se-ssj.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Faxe, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Business Faxe.

Tlf. 6137 9423
Mail: pf@businessfaxe.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.