Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vikar Sjælland ApS

Vikar Sjælland ApS tilbyder at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed – Lige fra udarbejdelse af ansøgerprofil til samtaler og afslag.

Vikar Sjælland ApS tilbyder at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed. Lige fra udarbejdelse af ansøgerprofil til samtaler og afslag.

Det starter med, at Vikar Sjælland ApS sætter sig grundigt ind i din virksomhed. De kommer rundt i organisationen og får talt med relevante nøglepersoner, og opnår en indgående forståelse for opgaver og ansvarsområder og virksomhedens strategiske grundlag, kultur, værdier, medarbejdersammensætning m.v.

Alt sammen vigtig viden, som Vikar Sjælland ApS bringer i spil i deres dialog med kandidaterne.

 

Vikar Sjælland tilbyder

Try & Hire

Med en "Try & Hire"-aftale får din virksomhed mulighed for at lære en kandidat at kende, før I beslutter jer for en fastansættelse. Som arbejdsgiver oplever du kandidaten i en arbejdssituation og kan dermed vurdere de faglige kompetencer og se om kemien passer.

Rekruttering

Vikar Sjælland ApS analyserer din virksomheds behov for kompetencer, persontyper og kvalifikationer, så de kan matche den rigtige kandidat til Jeres virksomhed. Kandidaterne vil inden præsentationen til Jer, have gennemgået relevante screeninger, samtaler, test osv., så I som virksomhed får det rette billede af kandidaten inden en evt. jobsamtale.

Kontakt Vikar Sjælland ApS

Elverhøjsvej 16, 4700 Næstved

Tlf. 7070 7545
Mail: info@vikarsj.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Faxe, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Business Faxe.

Tlf. 6137 9423
Mail: pf@businessfaxe.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.