Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Voksensuddannelse.dk

En webportal med en samling af de fleste tilbud til virksomheder vedrørende uddannelse og efteruddannelse.

Voksenuddannelse.dk er en webportal med en samling af de fleste tilbud til virksomheder vedrørende uddannelse og efteruddannelse. I portalen kan du søge efter efteruddannelsestilbud, der matcher virksomhedens behov. Tilbuddene varierer fra måned til måned og fra år til år.

Voksenuddannelse.dk er en landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser. På portalen kan virksomheder og kursister finde kurser, foretage tilmeldinger, ansøge digitalt om VEU-godtgørelse og befordringstilskud samt få overblik over kursusaktiviteter og status for ansøgninger.

 

Hvilke kurser opfatter portalen?

Portalen omfatter kurser udbudt af tekniske skoler, handelsskoler, AMU-centre, SOSU-skoler, landbrugsskoler og en række private udbydere.

Søg efter efteruddannelsestilbud på denne hjemmeside.

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Faxe, erhvervskonsulent Peter Fjerring fra Business Faxe.

Tlf. 6137 9423
Mail: pf@businessfaxe.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.