Spring navigationen over og gå direkte til indhold

U/Nord

U/NORD har ungdomsuddannelser i Nordsjælland og Nordkøbenhavn. U/Nord favner de unge fra 10. klasse over gymnasier og erhvervsuddannelser til de unge voksne og voksne som vil i gang med en uddannelse.

U/Nord har en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, de gymnasiale uddannelser HHX, HTX og STX, samt erhvervsuddannelserne EUD, EUX, EUV og EUS med fag indenfor både det tekniske område og business – se nærmere herunder:

  • El & VVS
  • Tømrer, murer & struktør
  • Mekaniker & industrioperatør
  • Tømrer & elektriker
  • Maler, snedker & maritime håndværksfag
  • Kok, ernæringsassistent og serviceassistent
  • Kontor, handel & detail

 

Hvis I som virksomhed ønsker at have en elev i ny mesterlære, skal din virksomhed sende en udfyldt uddannelsesaftale til skolen. Husk at både virksomheden og kandidaten skal underskrive aftalen. Kandidaten kan både være en eksisterende medarbejder hos jer, eller én ny profil, som I ønsker at opkvalificere/uddanne i regi af ny mesterlære.

Lærepladskonsulenterne på U/NORD hjælper altid med rådgivning og vejledning, og de besøger også gerne din virksomhed. 

U/Nord finder du i: Frederikssund, Hillerød, Lyngby og Helsingør. Se mere på deres hjemmeside.

Kontakt U/Nord

Lisa Raagaard Engvej Hansen
Tlf. 4025 8644
Mail: lreh@unord.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Frederikssund, chefkonsulent Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv.

Tlf. 2679 1068
Mail: pk@frederikssunderhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.