Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Frederikssund Gymnasium (FG)

Frederikssund Gymnasium samarbejder med mange uden for skolen, så undervisningen bliver virkelighedsnær og båret af lysten til at løse konkrete problemer.

Frederikssund Gymnasium (FG) er en almendannede ungdomsuddannelse der udbyder 3 gymnasiale uddannelser i samme hus; STX, HTX, HF og HF-X. Skolens uddannelser giver adgang til alle typer af videregående uddannelser. Skolen har ca. 160 ansatte og ca. 1300 elever.

 

Studerende til praktik- eller projektsamarbejde:

En studentermedhjælper kan hjælpe din virksomhed med at løse konkrete ad hoc-opgaver og vil ofte kunne bringe ny viden i spil, afhængig af deres studieretning. Det kan være alt fra drifts- og udviklingsopgaver inden for salg, sociale medier, logistik og informationsteknologi, sagsbehandling, administration, IT, bogføring, markedsføring og meget, meget mere. Det afhænger helt af den studerendes studieretning og kompetenceprofil.

Læs mere på deres hjemmeside.

Kontakt Frederikssund Gymnasium (FG)

Odinsvej 6, 3600 Frederikssund

Tlf. 4731 3011
Mail: frsgym@frsgym.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Frederikssund, chefkonsulent Pernille Krogh fra Frederikssund Erhverv.

Tlf. 2679 1068
Mail: pk@frederikssunderhverv.dk

SE OGSÅ...

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.