Spring navigationen over og gå direkte til indhold

AS3 Employment

Hvert år hjælper AS3 Employment mere end 2500 danske virksomheder med at få potentielle nye medarbejdere i job, fleksjob, virksomhedspraktik eller job med løntilskud.

Med mere end 30 års erfaring i at støtte mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner, gør AS3 Employment en forskel for såvel virksomheder som kandidater.

AS3 har 95 kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har hovedkontor i Viby J, Danmark.

 

Hjælp til rekruttering

Via AS3 Employment kan du få kontakt til kandidater, som bliver matchet til din virksomheds behov, inden du får tilsendt et CV eller møder dem til en samtale. Desuden samarbejder AS3 Employment med jobcentre fordelt geografisk rundt omkring i Danmark. De kan derfor ofte være behjælpelig med at sikre det rette match til jeres virksomhed uanset om I har behov for at ansætte en ny medarbejder i ordinær stilling, fleksjob, lønnede timer eller evt. via opstart i en virksomhedspraktik.

Virksomheder og kontaktpersoner registrerer de i deres interne database, så de løbende, hurtigt og effektivt kan udsøge og matche mulige job med deres kandidater.

Kontakt AS3 Employment

Smedelundsgsgade 5, 4300 Holbæk

Tlf. 8210 0050
Mail: employment@as3.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Holbæk, erhvervskonsulent Niels Nielsen fra Holbæk Erhvervsforum.

Tlf. 3066 1411
Mail: niels@heforum.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.