Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nordvestsjællands HF og VUC

Nordvestsjællands HF og VUC har et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb.

Har din virksomhed brug for et fleksibelt tilbud om opkvalificering af medarbejdere?

Nordvestsjællands HF og VUC tilbyder kompetencegivende uddannelsesløft inden for flere områder. De tilbyder skræddersyet opkvalificeringsforløb, der er tilpasset din virksomhed. Undervisningen kan tilrettelægges lokalt, i virksomheden eller på VUC i Holbæk, Kalundborg eller Asnæs.

Hos Nordvestsjællands HF og VUC tilbydes løbende kurser på VUC, som medarbejderen gratis kan deltage i med mulighed for lønkompensation.

Nordvestsjællands HF og VUC har et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb, og man kan også kombinere fag på forskellige niveauer.

Har jeres medarbejdere behov for:

  • Branchetilpasset dansk, engelsk, matematik og it-undervisning
  • Kurser for tosprogede
  • Skræddersyet kurser målrettet virksomhedens konkrete behov - f.eks. kurser i konflikthåndtering eller ”den gode arbejdsplads”
  • Almene fag såsom dansk, engelsk, matematik, psykologi, biologi, fysik og kemi.

 

Så kan Nordvestsjællands HF og VUC hjælpe jer videre!

Læs online, når det passer jeres medarbejdere, eller vælg fremmøde, og oplev et levende og inspirerende studiemiljø på deres skoler i Holbæk, Kalundborg og Odsherred. De kommer også gerne ud til virksomheder, hvis det passer jer bedre.

 

Om Nordvestsjællands HF og VUC

Det er Nordvestsjællands HF og VUC´s kerneopgave at udbyde almen og studieforberedende undervisning i henhold til bekendtgørelserne for almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning for voksne (OBU), højere forberedelseseksamen (HF) HF-enkeltfag samt HF 2-årigt kursus for borgere i Holbæk, Odsherred og Kalundborg Kommune. Desuden tilbydes særligt tilrettelagte almene undervisningsforløb for virksomheder, kommuner og institutioner i Nordvestsjælland.

Læs mere på deres hjemmeside.

Kontakt Nordvestsjællands HF og VUC

HF og VUC Holbæk, Slotshaven 5, 4300 Holbæk | VUC Kalundborg, J. Hagemann-Petersens Allé 3, 4400 Kalundborg

Tlf. 2342 8837
Mail: hem@nvsvuc.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Holbæk, erhvervskonsulent Niels Nielsen fra Holbæk Erhvervsforum.

Tlf. 3066 1411
Mail: niels@heforum.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.