Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Jobcenter - Work in Kalundborg

Jobcenter - Work in Kalundborgs mål er at tiltrække, uddanne og fastholde fremtidens kvalificerede medarbejdere til virksomhederne i og omkring Kalundborg Kommune.

Jobcenter - Work in Kalundborg har to hovedformål:

  • At forsyne virksomhederne med den arbejdskraft, de har brug for.
  • At hjælpe borgerne med at finde et varigt job, der matcher deres kompetencer og situation. Herunder at understøtte virksomhedernes rekruttering, fastholdelse og opkvalificering af medarbejdere, at modvirke ubalancer på arbejdsmarkedet, og at borgerne via indsatser og services bliver attraktive at ansætte for virksomheden.

 

Voksenlærling

Voksenlæring-ordningen er en god vej til at sikre sig kvalificeret arbejdskraft, og der er god økonomi i ordningen. Jobcenter - Work in Kalundborg kan hjælpe jer med finde den rigtige kandidat og søge tilskud til ansættelse af en voksenlærling.

Hvilke erhvervsuddannelser, der er berettet til voksenlæring-ordningen, afhænger af arbejdsmarkedet. Kontakt Jobcenter - Work in Kalundborg for at få hjælp til kortlægge erhvervsuddannelser, der er berettet til voksenlæringordningen.

Kontakt Jobcenter - Work in Kalundborg

Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg

Tlf. 2132 3395 
Mail: workin@kalundborg.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Kalundborg, erhvervskonsulent Rasmus Keinicke fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Tlf. 2855 7941
Mail: rakei@kalundborgerhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.