Spring navigationen over og gå direkte til indhold

3F (Fagligt Fælles Forbund)

3F Jobformidling hjælper de virksomheder med ordnede løn-og ansættelsesvilkår i deres rekrutteringsarbejde. 3F Jobformidling kan hjælpe i alle rekrutteringer lige fra formidling af et enkelt job til systematisk rekruttering.

3F Jobformidling hjælper de virksomheder med ordnede løn-og ansættelsesvilkår i deres rekrutteringsarbejde. 3F Jobformidling kan hjælpe i alle rekrutteringer lige fra formidling af et enkelt job til systematisk rekruttering.

3F tilbyder 3 typer service:

  1. Formidling af job
  2. Hjælp til uddannelse af ledige til specifikke job
  3. Hjælp til opkvalificering af ansatte og/eller ledig

 

3F Jobformidling hjælper din virksomhed på to måder

  1. 3F Jobformidling finder bud på mulige kandidater ud fra ønskede kompetencer og erfaringer i 3F Jobformidlings egen CV-database. Basen indeholder CV’er på samtlige ledige 3F’ere samt jobsøgende beskæftigede.
  2. 3F Jobformidling hjælper dig med at slå stillingen op 3Fs jobdatabase. Herefter kan du køre din egen ansættelsesproces og/eller lade 3F foretage en første screening af mulige kandidater.

 

Hjælp til uddannelse af ledige til specifikke job

Har virksomheden brug for nye medarbejdere med meget specifikke og særlige kompetencer kan det være vanskeligt at finde en eller flere medarbejdere, der præcist matcher behovet. Her kan 3F Jobformidling hjælpe din virksomhed med at skrue et opkvalificeringsforløb sammen, så ledige efter et eller flere kursusforløb kan løse de opgaver, virksomheden mangler medarbejdere til. Ofte kan det gøres, uden at virksomheden skal betale for uddannelsen.

 

Øvrige

Fandt du ikke hvad du søgte? Overvej evt:

  • Øvrige rekrutterings- og vikarbureauer: Ofte er rekrutteringsbureauer mere eller mindre specialiserede i forhold til forskellige brancher og stillingstyper. Ved at benytte et rekrutterings- og/eller vikarbureau kan man ofte afdække sit aktuelle behov for arbejdskraft og kompetencer. Herefter tilbydes der ofte hjælp til hele rekrutteringsprocessen.
  • A-kasser: Hvis du som selvstændig er medlem af en a-kasse eller fagforening, kan du ofte få hjælp til hele rekrutteringsforløbet - fra stillingsopslaget til håndtering af ansøgningerne. Hvis du er en mindre virksomhed uden de store erfaringer eller ressourcer til rekruttering, så kan det være en god idé at være i dialog med din/en A-kasse. Hvad der konkret tilbydes af rekrutteringshjælp, varierer fra a-kasser og fagforeninger.
  • Uddannelsesinstitutioner: Hvis du ønsker at ansætte en nyuddannet direkte fra skolen kan du få god hjælp til at finde den/de rigtige kandidater direkte hos uddannelsesinstitutionerne.

Kontakt 3F

Holsted Park 29, 4700 Næstved

Tlf. 7030 0886 (A-Kasse)
Mail: sydsjaelland@3f.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Næstved, chefkonsulent Dennis Lisner Thyssen fra Næstved Erhverv.

Tlf. 5588 5248
Mail: dlt@naestvederhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.