Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Actief Hartmanns

Actief Hartmanns er et konsulenthus med fokus på ansættelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere med mere end 20 års erfaring indenfor rekruttering.

Actief Hartmanns er et konsulenthus med fokus på ansættelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere med mere end 20 års erfaring indenfor rekruttering. Når du vælger Hartmanns som rekrutteringspartner, kan du være sikker på, at det er en leder, der rekrutterer din næste leder. Og en ingeniør, der rekrutterer din næste ingeniør, da det er det, der skal til for at tiltrække, kvalitetssikre og udvælge de stærkeste kandidater til netop din ledige stilling ifølge Hartmanns.

Med mere end 20 års erfaring indenfor rekruttering og mere end 16.000 rekrutteringer ved de, hvad det kræver at finde den bedste kandidat. Hver gang. De løser 97% af deres rekrutteringer med succes. De har desuden et stort netværk af validerede kandidater og dyb faglig indsigt i brancher og stillinger indenfor:

  • IT og Teknologi
  • Finans og Forsikring
  • Maskine, Automation, Elektronik
  • Salg og service
  • HR
  • Marketing


Med Actief Hartmanns som rekrutteringspartner sparer du tid og får adgang til flere egnede samt kvalitetssikrede kandidater. Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende møde og dialog om, hvad Actief Hartmanns kan gøre for din organisation.

 

Om Actief Hartmanns

Actief Hartmanns er et nordisk konsulenthus i jobmarkedet med internationale partnerskaber over det meste af verden. Hvert år samarbejder de med 6.000 danske og internationale organisationer og kommuner. De bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere på arbejdsmarkedet.

Actief Hartmanns bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skab trivsel, udvikling og produktivitet. De bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked med et mål om, at deres samarbejdspartnere går kompetente og oplyste ind i de forandringer og transformationer, som er et vilkår.

Kontakt Actief Hartmanns

Brogade 9, 4700 Næstved

Branch Manager Karina Holmberg
Tlf. 4121 1423
Mail: karina.holmberg@actief-hartmanns.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Næstved, chefkonsulent Dennis Lisner Thyssen fra Næstved Erhverv.

Tlf. 5588 5248
Mail: dlt@naestvederhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.