Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland tilbyder gratis, fortrolig og uvildig sparring til virksomheder, som skal være med til at udvikle og styrke deres forretning. Det kan f.eks. være inden for kvalificeret arbejdskraft, bæredygtighed, eksport, digitalisering, strategi og meget mere.

Erhvervshus Sjælland hjælper iværksættere og virksomheder med gratis sparring og vejledning, der kan være med til at udvikle og styrke deres forretning. Erhvervshus Sjælland er et af seks erhvervshuse, der er sat i verden for regionalt at skabe erhvervsudvikling.

 

SMV:Vækstpilot

Hos Erhvervshus Sjælland kan du få gratis og uvildig sparring samt hjælp til at søge tilskud, så din virksomhed står stærkere. Det kan f.esk. være ved at få de rette kompetencer til din virksomhed gennem SMV:Vækstpilot.

Gennem SMV:Vækstpilot kan du ansætte en ny medarbejder med 50 % tilskud til lønomkostninger (max. 15.000 kr./mdr.) i op til 6 måneder.

Kort fortalt. Du kan få nye kompetencer ind i virksomheden via en ny medarbejder, som løser din konkrete udviklingsopgave. Fx inden for områder som digitalisering eller grøn omstilling.

Eksempler på udviklingsopgaver:

Arbejdsområderne kunne fx være inden for: Digitalisering, grøn omstilling, internationalisering, markedsføring, salg, procesudvikling, projektledelse, HR med mere. Mulighederne er mange.

Kravene til SMV:Vækstpilot:

  • Din virksomhed skal være en SMV (dvs. en lille eller mellemstor virksomhed med op til 249 ansatte) og være privatejet.
  • Din virksomhed har et udviklingsbehov og kapacitet til at ansætte en vækstpilot i op til 6 måneder.
  • Den ansatte vækstpilot skal være registreret ledig. Der er ikke krav til ledighedslængde.
  • Vækstpiloten skal have en erhvervs- eller videregående uddannelse.
  • Vækstpiloten skal minimum være ansat 25 timer om ugen, og ansættes på ordinære vilkår.
  • Vækstpiloten må inden for de seneste to år ikke have arbejdet for virksomheden mod løn (studiejob og praktik er dog undtaget).
  • Virksomheden må først ansætte vækstpiloten efter endeligt tilsagn.

 

Læs mere om SMV:Vækstpilot på hjemmesiden.

 

Har du brug for hjælp til at finde en kandidat?

Så kan ArbejdskraftAlliancen hjælpe dig med at række ud til relevante a-kasser, jobcentre samt uddannelsesinstitutioner.

Kontakt Erhvervshus Sjælland

Fulbyvej 15, 4180 Sorø

Yunus Borgstrøm
Tlf. 5372 7104
Mail:ybo@ehsj.dk

Henriette Baun Gautier
Tlf. 6188 4635
Mail:hbg@ehsj.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Næstved, chefkonsulent Dennis Lisner Thyssen fra Næstved Erhverv.

Tlf. 5588 5248
Mail: dlt@naestvederhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.