Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Krifa (Kristelig Fagbevægelse)

Krifa er en tværfaglig organisation med hovedkontor i Aarhus og 14 afdelingskontorer over hele landet. Krifa er med sine 200.000 medlemmer den fjerde største faglige organisation i Danmark.

God arbejdslyst er godt for forretningen – og bundlinjen. Det er vigtigt, at man er glad for at gå på arbejde, for glade medarbejdere giver bedre resultater. Krifa vil skabe god arbejdslyst i lokale virksomheder.

 

Krifa kan hjælpe med ...

Krifa kan hjælpe dig og din virksomhed med 4 følgende:

God arbejdslyst-kaffemøde

Krifa tilbyder din virksomhed et samarbejde om god arbejdslyst, hvor vi med udgangspunkt i jeres konkrete arbejdslyst skræddersyr et forløb til at forbedre jeres arbejdslyst.

Tilbuddet gælder alle små (mindst 5 ansatte) og mellemstore virksomheder. Det er gratis. Kravet til virksomheden er, at vi må fortælle, hvor vi kommer fra, og hvad vi kan tilbyde.

GAIS

GAIS er et digitalt værktøj, som helt konkret måler arbejdslysten og kan komme med forslag til, hvordan I forbedrer arbejdslysten på arbejdspladsen. Tilbuddet gælder alle små (mindst 5 ansatte) og mellemstore virksomheder. Det er gratis. Kravet til virksomheden er, at vi må fortælle, hvor vi kommer fra, og hvad vi kan tilbyde.

MU-samtalen

En god MU-samtale udvikler både medarbejder og leder. Krifa har værktøjer og vejledning, så virksomheden får mest ud af samtalen. Tilbuddet gælder alle små (mindst 5 ansatte) og mellemstore virksomheder. Det er gratis. Kravet til virksomheden er, at vi må fortælle, hvor vi kommer fra, og hvad vi kan tilbyde.

Erhvervsrådgivning

For mindre virksomheder med op til 9 ansatte kan Krifa hjælpe med alt det juridiske – både ansættelseskontrakter, sygemeldinger og rådgivning. Hvis du overvejer at starte en virksomhed, kan du gratis hente hjælp til en forretningsplan og diverse webinarer. Du kan læse mere på følgende hjemmeside.

Har du en virksomhed og har brug for erhvervsrådgivning, så læs mere på følgende hjemmeside.

Kontakt Krifa (Kristelig Fagbevægelse)

Mellem Broerne 12D, 2 sal, 4700 Ringsted

Afdelingschef Anna Pind
Tlf. 7227 7445 / 4020 1205
Mail: anpi@krifa.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Ringsted, erhvervskonsulent Thomas Nederland fra Ringsted Erhverv.

Tlf. 2144 2249
Mail: thnne@ringsted.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.