Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Anzet A/S

Anzet hjælper virksomheder på hele Sjælland indenfor vikar, rekruttering og HR-support.

Anzet A/S er etableret af Simon Larsen, Jesper Abildgaard og Bjarne Jessien. Til sammen har virksomheden over 35 års erfaring fra HR-branchen, hvor rekruttering, vikar, freelance og HR-support altid har været de bærende elementer.

Det vigtigste for Anzet A/S er at skabe værdi for kunderne gennem deres produkter og faglige viden. Kompetencer, troværdighed og lokalkendskab er virksomhedens DNA.

 

Rekruttering

Anzet A/S har stor erfaring med rekruttering for alle størrelser af virksomheder i hele Danmark. Alle deres konsulenter er undervist og trænet i rekrutteringsprocesserne. Deres erfaringer viser, at processerne skaber de bedste forudsætninger for at finde virksomheder et kompetent kandidatfelt.

Det rette match finder de ved at få forståelse for de arbejdsopgaver, som en medarbejder skal løfte – og de resultater, personen skal opnå. Anzet varetager rekrutteringsprocessen fra start til slut, så virksomheder kan fokusere på deres kerneområde.

Anzet A/S tilbyder:

  • Effektive processer af høj kvalitet
  • Direkte adgang til alle nødvendige medier og kanaler
  • Bred vifte af testmuligheder
  • Referencetagning
  • Ansættelse og opfølgning

 

Kontakt Anzet A/S

Vestre Kaj 2, 1., 4700 Næstved

CEO/Partner Simon Larsen
Tlf. 3080 9696
Mail: sl@anzet.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Ringsted, erhvervskonsulent Thomas Nederland fra Ringsted Erhverv.

Tlf. 2144 2249
Mail: thnne@ringsted.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.