Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Roskilde Universitet (RUC)

RUCs forskere samarbejder hver dag med private virksomheder, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Det gør vi, fordi vi tror på, at mange af de vigtigste spørgsmål og svar netop opstår i samspil og dialog.

Roskilde Universitet har en målsætning om at være til stede i virkeligheden. RUCs forskning skal gøre en forskel. Gerne for din virksomhed. I dit arbejdsliv. For dine kunder. Og på din bundlinje. Det kan give ideer og perspektiver for jeres virksomhed at samarbejde med RUC – både ift. produkt, marked og bundlinje.

 

Forskersamarbejde:

Gør som LEGO, Siemens og Welltec; Samarbejd med RUCs forskere inden for din branche. RUC har flere hundrede forskere, som er førende inden for forskellige dele af teknologi, humaniora, samfunds- og naturvidenskaberne. F.eks:

 • Innovation i service og oplevelser, erhvervsøkonomi, virksomhedsledelse, virksomhedsstudier
 • Sundhedsfremme og psykologi
 • Turisme, oplevelsesøkonomi og kulturplanlægning
 • Sprogmøde, identitet og kultur
 • Bæredygtighed og cirkulær økonomi

Kom godt i gang – 6 lette trin:

 1. Du skitserer jeres udfordring
 2. Du kontakter RUC – se kontaktoplysninger nedenfor
 3. RUC involverer relevante forskere
 4. Samarbejdsmuligheder afklares
 5. Du samarbejder med RUC om den aftalte udfordring
 6. Evaluering og aftale og næste skridt

Læs mere om samarbejdet med forskere på RUC's hjemmeside.

Ph. D-samarbejde:

Ønsker du at koble en medarbejder til din virksomhed, som i tre år forsker i et område, der er højaktuelt for virksomhedens fremtidige udvikling.

Læs om forskellige samarbejdsmodeller på RUC's hjemmeside.

Kontakt Roskilde Universitet (RUC)

Universitetsvej 1, 4000 Roskilde

Tlf. 4674 2000
Mail:samarbejde@ruc.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Roskilde, erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen fra Erhvervsforum Roskilde.

Tlf. 7020 7680
Mail: jeanette@erhvervsforum.dk

SE OGSÅ...

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.