Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Wearefuturemakers ApS

Wearefuturemakers hjælper virksomheder med at lave en kobling mellem fremtidens muligheder og de nødvendige kompetencer, der skal til for at udnytte potentialet i virksomheden.

Wearefuturemakers hjælper virksomheder ?l at lave en kobling mellem frem?dens muligheder og de nødvendige kompetencer, I har brug for at få ind i jeres virksomhed for at udnytte potentialet.

Det kan det være svært at overskue, hvor man skal starte, men Wearefuturemakers hjælper jer med at få overblik og lave en plan.

 

Sammen med jer lægger Wearefuturemakers en plan for:

  • Hvad der er vigtigt – på den korte og den lange bane
  • Hvordan I får et overblik over hvilke kompetencer og ressourcer, I har internt nu, hvad der kan udvikles, og hvad der skal hentes udefra
  • Afdækning af tidshorisonten, økonomien, og hvad beslutningerne vil kræve af jer som ledere og i organisationen
  • Afklaring af, hvad I har brug for hjælp til
  • Hvor I finder de gode mennesker, der kan hjælpe jer
  • Hvordan I holder fast i den røde tråd, så udviklingen ikke drukner eller bliver glemt i driften
  • Hvad det vil koste af ressourcer og tid – og hvordan I får begge dele

 

Hvordan foregår samarbejdet

I ønsker at tage jeres virksomhed til næste step, og vil gøre det ordentligt og velforberedt. Wearefuturemakers hjælper jer med at få et overblik over, hvad fremtiden bringer af muligheder og trusler, og sætter det sammen med jeres ønsker for virksomheden – det definerer de strategiske pejlemærker og giver et overblik over, hvilke mennesker og kompetencer, du skal bruge.

Afklaringen foregår via dialog med jer, hvor vi går fra de overordnede tanker om virksomheden og fremtiden til en hands on-prioritering af indsatser, så vi ender med en konkret plan.

Jeres nuværende profil, værdier og kultur er fundamentet for, hvordan de nye kompetencer skal komme bedst i spil. Sammen med jer kigger Wearefuturemakers 360 grader rundt i jeres virksomhed, og hjælper med at udpege de nødvendige tiltag for at kunne skaffe og onboarde fremtidige kompetencer.

I vælger selv samarbejdets omfang: Wearefuturemakers kan klæde jer på til at kunne selv, være sparringpartner for relevante ledere i processen, eller deltage som en ekstern ledelsesressource på udvalgte områder i en periode. Valget er helt op til jer.

Uanset hvad du vælger, så er den første afklaringssamtale gratis.

Læs mere om mulighederne for din virksomhed på Wearefuturemakers hjemmeside.

Kontakt Wearefuturemakers ApS

Jernbanegade 23, 4000 Roskilde

Tanja Dinesen
Tlf. 2530 2808
Mail: tanja@futuremakers.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Roskilde, erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen fra Erhvervsforum Roskilde.

Tlf. 7020 7680
Mail: jeanette@erhvervsforum.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.