Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Funding2Learn

Funding2Learn er en virksomhed, der har stor erfaring med at finde rundt i junglen af støtteordninger til kompetenceudvikling og har mange års erfaring med at samarbejde med virksomheder om opkvalificering og uddannelse.

Funding2Learn hjælper virksomheder med at gøre brug af de arbejdsmarkedsbaserede støtteordninger, som bygger bro mellem virksomhed og uddannelse. Funding2Learn har styr på uddannelseshåndværket, kender uddannelsesudbydere både indefra og udefra og kan levere nøglefærdige løsninger.

 

Funding2Learn bygger broer

Funding2Learn bygger bro mellem virksomheder & uddannelser og ...

  • Rådgiver om finansieringsmuligheder for kompetenceudvikling
  • Holder omkostningerne nede via midler fra støtteordninger
  • Håndholder virksomheden i processen med papirarbejdet
  • Skaber overblik og benytter kompetencematrix som værktøj
  • Sætter fokus på strategisk kompetenceudvikling som konkurrenceparameter

 

Funding2Learn tilbyder en fleksibel rådgivning, der harmonerer med de aktuelle behov, virksomheden har. Første trin er et møde, hvor Funding2Learn får de nødvendige oplysninger og efterfølgende giver et gratis servicetjek på, om virksomheden går glip af støttekroner.

For at få det optimale udbytte af støtteordningerne, er det nødvendigt med en gennemarbejdet plan for vækst og udvikling. Funding2Learn rådgiver om mulighederne for at få del i støtteordningerne, håndholder processen og udarbejder en strategi- og handlingsplan for udvikling af medarbejdere efter nærmere aftale om pris & vilkår.

Ydelsen indeholder:

  • En oversigt over alle ansattes kompetencer
  • Oplysning om relevant uddannelse til den enkelte medarbejder
  • Udviklingsplaner, der matcher behov og logistik
  • Opfølgning – rette spor/behov for justeringer?

Kontakt Funding2Learn

Strandvejen 17A, 4600 Køge

Jette Mølholm
Tlf. 5128 7197
Mail: jette@funding2learn.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Roskilde, erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen fra Erhvervsforum Roskilde.

Tlf. 7020 7680
Mail: jeanette@erhvervsforum.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.