Spring navigationen over og gå direkte til indhold

IT Universitetet (ITU)

IT-Universitetets uddannelser og forskning bygger på en tværfaglig forståelse af IT, der både tilgodeser de tekniske, brugerorienterede og forretningsmæssige aspekter af IT.

IT-Universitetet er etableret i 1999, og er Danmarks yngste universitet. Universitetet har som mission at levere internationalt førende undervisning og forskning, som gør Danmark usædvanligt dygtig til at skabe værdi med IT.

IT-Universitetets uddannelser og forskning bygger på en tværfaglig forståelse af IT, der både tilgodeser de tekniske, brugerorienterede og forretningsmæssige aspekter af IT.

 

Efteruddannelse

Efteruddannelse på IT-Universitetet er kendetegnet ved at kombinere teori og praksis på et højt fagligt niveau inden for emner som IT-ledelse, digitalt design og softwareudvikling. Det er uddannelse, der bygger videre på deltagernes egne erfaringer. Samtidig er det en mulighed for at specialisere sig inden for nye områder af IT.

IT-Universitetet udbyder tre typer efteruddannelse fra korte intensive kurser over længere uddannelsesforløb til en 2-årig masteruddannelse inden for ledelse:

  • Korte kurser under ITU Professional Courses
  • Længerevarende kurser under udbud af enkeltfagskurser
  • 2-årig masteruddannelse inden for ledelse af IT

Læs mere på ITUs hjemmeside.

Kontakt IT Universitetet

Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S

Tlf. 7218 5450
Mail: efteruddannelse@itu.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Roskilde, erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen fra Erhvervsforum Roskilde.

Tlf. 7020 7680
Mail: jeanette@erhvervsforum.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.