Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Actief Hartmanns

Actief Hartmanns er et konsulenthus med fokus på ansættelse, udvikling og fastholdelse af medarbejdere.

Organisatorisk arbejdsmiljø får stadig større betydning for organisationers resultater, sammenhængskraft og udvikling. Arbejdsmiljøet kan accelerere din afdelings- eller organisations udvikling og vækst. Tilsvarende kan det hæmme udvikling og vækst ved højt sygefravær og stress. 50-60% af alle sygemeldinger skyldes dårligt arbejdsmiljø og manglende håndtering af konflikter.

Actief Hartmanns er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet indenfor psykosocialt arbejdsmiljø, der også omfatter sygefravær. Vores erhvervspsykologer og konsulenter med speciale i psykologi bistår med:

  • Afdækning af årsagerne til sygefravær
  • Indsatser målrettet reduktion og håndtering af sygefravær

 

Actief Hartmanns metode

Hos Actief Hartmanns har de erfaring med at reducere sygefravær i organisationer ved at:

  • Etablere og tage ansvar for sunde arbejdspladsfællesskaber
  • Gennemføre den svære samtale
  • Håndtere konflikter
  • Spotte og håndtere stress
  • Følge op på sygefravær og forventningsafstemme tilbagekomst efter sygdom

Kontakt dem for en uforpligtende dialog om, hvordan en målrettet indsats i det psykiske arbejdsmiljø kan reducere sygefravær og forbedre bundlinjen i din organisation.

 

Om Actief Hartmanns

Artief Hartmanns er et nordisk konsulenthus i jobmarkedet med internationale partnerskaber over det meste af verden, Actief Hartmanns er grundlagt i 1996. Hvert år samarbejder de med 6.000 danske og internationale organisationer og kommuner. De bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere på arbejdsmarkedet. Actief Hartmanns bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skabe trivsel, udvikling og produktivitet. De bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked med et mål om, at deres samarbejdspartnere går kompetente og oplyste ind i de forandringer og transformationer, som er et vilkår.

Kontakt Actief Hartmanns

Brogade 9, 4700 Næstved

Branch Manager Karina Holmberg
Tlf. 4121 1423
Mail: karina.holmberg@actief-hartmanns.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Stevns, forretningsudvikler Peter Bisgaard fra Stevns Erhverv.

Tlf. 4057 3573
Mail: peter@stevnserhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.