Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Rekruttering Køge Bugt

Rekruttering Køge Bugt hjælper virksomheder med rekruttering, opkvalificering og fastholdelse af medarbejdere. Udgangspunktet er din virksomheds behov – jeres vinkel på arbejdsmarkedet og fremtidens behov for arbejdskraft.

Udgangspunktet er din virksomheds behov – jeres vinkel på arbejdsmarkedet og fremtidens behov for arbejdskraft.

Hos Rekruttering Køge Bugt er der otte medarbejdere, der besøger virksomheder i Køge og Stevns kommune. Deres services til virksomhederne kan benyttes af virksomheder i de to kommuner.

Deres rekrutteringsgrundlag er den ledige arbejdskraft på Sjælland. Rekruttering Køge Bugt har derfor et tæt samarbejde andre kommuner på Sjælland og med virksomheds - og jobkonsulenter i Køge og Stevns. De er din vej ind i jobcentret.

Da deres hovedopgave er ”det rigtige match”, er de meget fokuseret på at finde den mest kompetente til jobbet.

 

Arbejdsfordeling

Med arbejdsfordeling kan du fastholde dine medarbejdere med nedsat arbejdstid i vanskelige perioder.

Hvis din virksomhed i en periode ikke har opgaver nok til at beskæftige alle ansatte, men ønsker at undgå afskedigelser, kan ordningen om arbejdsfordeling være en god mulighed for både virksomhed og medarbejdere.

Arbejdsfordeling betyder, at medarbejdernes aftalte arbejdstid nedsættes i en periode. Medarbejdere, der er dagpengeberettigede medlemmer af en a-kasse, kan modtage supplerende dagpenge for den tid, de ikke arbejder.

Medarbejdere, der ikke er dagpengeberettigede medlemmer af en a-kasse, kan evt. modtage en anden ydelse for den tid, de ikke arbejder. Det kan være fx kontanthjælp – afhængig af den individuelle situation.

Kontakt Rekruttering Køge Bugt

Gymnasievej 21, 4600 Køge

Tlf. 5667 6000
Mail: rekb@rekb.dk

Har du spørgsmål?

Så kontakt ArbejdskraftAlliancens lokale partner i Stevns, forretningsudvikler Peter Bisgaard fra Stevns Erhverv.

Tlf. 4057 3573
Mail: peter@stevnserhverv.dk

SE OGSÅ...

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp er processen simpel. Tag kontakt til os - og vi hjælper med at afdække behov og løsningsmuligheder.

Om ArbejdskraftAlliancen

Arbejdskraftalliancen tilbyder håndholdte konsulentassistance og har til formål at tilbyde virksomheder en gratis og uvildig vejledning.

FÅ HJÆLP

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Alle virksomheder - små, mellemstore og store – kan henvende sig til ArbejdskraftsAlliancen for gratis rådgivning og sparring uagtet, hvilken branche som de tilhører. Det vigtigste er, at du har et klart billede af, hvad dine udfordringer og at du har hjemme i ovennævnte kommuner, så hjælper vi dig videre til de rette samarbejdspartnere.